Geen concessies op kwaliteit en beleving

Na 33 jaar in de consumentenelektronica was het hoog tijd voor wat anders voor Rene van Os. Drie jaar geleden waagde hij de stap en werd franchisenemer bij De Beren, die op het Multi Traffic Point op Zevenhuis een pand hadden gehuurd. Met zijn natuurlijke voorliefde voor interactie met andere mensen heeft hij het gastheerschap én zijn team volledig omarmd.

‘In mijn zoektocht naar iets nieuws om me in vast te bijten zag ik de oproep van De Beren voor een franchisenemer in Zwaag. Ik ben eerst maar eens in een van de restaurants gaan eten en was meteen gecharmeerd van het mooie concept. Bekende gerechten die veel gasten kunnen waarderen, maar waarmee je wel écht onderscheidend kunt zijn als je het goed doet. Een sfeervol en gastvrij onthaal vind ik belangrijk. Ik wil dat gasten een herinnering meenemen als ze hier weggaan. Dat als ze denken aan uit eten gaan, ze nog eens terugkomen. We zijn een echt familierestaurant met ruimte voor grote groepen. Daarbij doen we nooit concessies als het gaat om kwaliteit. Alles is vers en met aandacht bereid zodat je echt goed én lekker kunt eten. Het hele team draagt daar aan bij. Het leidinggevende team is nagenoeg hetzelfde gebleven vanaf de start. Met elkaar hebben we een mooie ontwikkeling doorgemaakt, waar ik enorm trots op ben.’

Altijd welkom aan tafel

‘We zitten op een aansprekende en uitstekend bereikbare locatie op een mooi terrein en zijn zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 22.00 uur. We serveren de hele dag alles van de kaart. Heb je om 12.00 trek in een tournedos, dan gaat die gewoon op de barbecue. Zo zijn we de perfecte plek voor een zakenlunch, waarbij je ook boven kunt zitten voor wat meer privacy.  We hebben 192 plekken en een terras met 110 plekken. Reserveren is aanbevolen, want zeker in het weekend is het vaak druk. Naast koken voor de gasten in ons restaurant doen we ook af en toe catering voor bedrijven hier in de buurt. We hebben genoeg ruimte én expertise om daarbij tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende (dieet)wensen. We hebben bijvoorbeeld een glutenvrije frituurpan en staan open voor de wensen van de gasten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, zowel gasten als medewerkers.’

Samen een aantrekkelijk terrein

‘Op Zevenhuis wordt veel samengewerkt. We hebben goed contact met andere bedrijven. Als klanten van C Gallery even bedenktijd nodig hebben bijvoorbeeld, sturen ze hen altijd even bij ons langs voor een kop koffie. Op het terrein hebben we wel uitdagingen met rondslingerend afval, maar over het algemeen probeert iedereen het netjes te houden. Het groenonderhoud is goed geregeld en als er problemen zijn kan ik makkelijk schakelen met Parkmanagement. Er wordt op deze manier voor gezorgd dat het er altijd goed uit ziet op het terrein. Verloedering wordt hierdoor voorkomen. Zo kan ik mijn gasten én mijn medewerkers goed ontvangen.’

Wil je uit eten met Kerst? Er zijn nog tafels beschikbaar!