Na een lange periode van Corona maatregelen is het eindelijk weer mogelijk om samen te komen. Deze editie zijn we op 9 november te gast bij de CNB aan de Veilingweg 1 in Bovenkarspel. CNB is de grootste marktplaats voor de handel in bloembollen, knollen en vaste planten. Deze veilinglocatie heeft een schat aan verhalen, ook nieuwsgierig? Kom naar Koppie doen!

De inhoud van deze enerverende en interactieve workshop ‘Zakelijk flirten na corona’ is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eyeopener volgt de andere op, en na deze workshop verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor, interactie en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven.

Over zakelijk flirten na corona

Na lange tijd in een bubbel te hebben geleefd is het nu het moment om weer naar ‘normaal’ terug te gaan. Naar koetjes en kalfjes te luisteren van collega’s, empathisch zijn, nieuwe mensen ontmoeten, contacten leggen en sociale contacten hebben. Zijn we nog net zo sociaal als voor het corona tijdperk of zijn we asocialer geworden? En belangrijker: hoe gaan we sociale verbindingen uitbouwen en nieuwe verbindingen maken? Zakelijk flirten na Corona, kunnen we dat nog wel?

En natuurlijk is er contact geweest. Via Zoom en Teams hebben we verbinding gezocht; maar hebben we die ook gemaakt? Weten we eigenlijk wel dat digitaal contact heel veilig is en dat we dat   onbewust ook best fijn vinden? De afstand tussen jou en je gesprekspartner was misschien gewoon prettig. Want iemand die voor je staat in je persoonlijke zone, maakt je kwetsbaar. Je persoonlijke zone weer oprekken… handen geven… keeping up appearance of echt jezelf zijn. De corona-bubbel heeft lang genoeg geduurd om minder sociale contacten ‘gewoon’ te gaan vinden op onbewust niveau. Er zijn nieuwe patronen ingesleten. Met het wegvallen van deze bubbel is het nu weer tijd voor verandering de andere kant op.

Aan de slag: zakelijk flirten na corona is nodig om succes te behalen. We moeten met ons geconditioneerde gedrag aan de slag. Onze sociale vaardigheden weer gaan oefenen en elke keer dat we dat doen een stukje bij ons zelf overwinnen. Als je niet oefent dan kun je ze verleren; dus geen keuze we moeten aan de bak!

Zie het maar als fietsen. Als je het jaren niet hebt gedaan denk je in het begin misschien: ik ga vallen, maar je trapt toch stoer door om uiteindelijk enthousiast weer te genieten. Net als of je nooit anders gedaan hebt. Zo is het ook met verbinding maken en zakelijk flirten.

Kleine stapjes zetten totdat je uiteindelijk mensen weer in de ogen kunt kijken en kunt voelen dat het leuk is dat mensen er weer zijn en dat je beseft, dat nu je weer met ze in verbinding bent, dat je mensen hebt gemist. In deze interactieve workshop worden handvatten aangereikt om te toetsen hoe het met deze vaardigheden gesteld is en er worden praktische tips gegeven om ermee aan de slag te gaan.

Angelique van ’t Riet is grondlegger van het Zakelijk Flirten en meest gevraagde spreker over dit onderwerp. Angelique van ’t Riet staat garant voor een vernieuwende, enerverende en wervelende interactieve workshop.

Datum: dinsdag 9 november 2021
Locatie: CNB in Bovenkarspel
Tijd: 19.00 uur inloop, start 19.30 uur

Aanmelden

‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Aanmelden via info@koppiedoen.biz Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom!

Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.