Op 22 maart organiseert Beerepoot Automatisering het security seminar “Denk niet dat u wél veilig bent…” met een live hacking demonstratie!

Informatiebeveiliging wordt steeds meer een maatschappelijk verantwoord aspect in de huidige samenleving. Klanten en business partners vertrouwen u kritische informatie toe met het vertrouwen dat die informatie in goede handen is en blijft. Maar met de enorme toename van computersystemen neemt ook de interesse van mensen toe die willen kijken of deze te kraken zijn. Deze zogenoemde hackers gebruiken gevoeligheden in software om binnen te dringen in de computers van bedrijven met alle gevolgen van dien. Hoe vaak leest u niet dat er weer gevoelige informatie op straat is komen te liggen?

Denk niet dat u wél veilig bent…
Niemand verwacht dat hij slachtoffer wordt van cybercrime. ‘Dat overkomt mij niet’, denken velen. In de praktijk vertrouwen nog heel veel ondernemers op de beschikbare standaard beveiligingspakketten. Echter, het neerzetten van een goed slot op de voordeur (firewall) is niet meer voldoende om uw organisatie te beschermen. Steeds weer komen er nieuwe bugs in computersystemen die hackers gebruiken.

Gastspreker en ‘ethical hacker’ Thierry Brandjes neemt u tijdens dit seminar mee naar de duistere wereld van de hackers. U leert begrijpen hoe een hacker denkt en hoe een hacker te werk gaat. Ook geeft Thierry tijdens dit seminar een live demonstratie hacking! U zult versteld staan hoe eenvoudig het is om eenIT-netwerk binnen te dringen. U leert begrijpen en in te schatten wat de impact van cybercrime op uw organisatie kan zijn en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. Ook staan we tijdens het seminar stil bij de wettelijke meldplicht datalekken die sinds dit jaar in ons land van kracht is. Deze wet kan grote gevolgen hebben voor bedrijven wanneer bijvoorbeeld door kwetsbaarheden in software, (persoons) gegevens kunnen worden onderschept.

Programma
14:30-14:45 uur Ontvangst met koffie en thee
14:45-15:00 uur Welkomstwoord Beerepoot Automatisering
15:00-16:00 uur Presentatie & live hacking demonstratie Thierry Brandjes, IPWorkx
16:00-16:45 uur Presentatie Beerepoot Automatisering
16:45- 17:15 uur Borrel en gelegenheid tot netwerken

Inschrijving
Inschrijven voor het (gratis) seminar “Denk niet dat u wél veilig bent…” Via de website www.bpaz.nl/evenementen