Op zoek naar ondersteuning op het gebied van arbo, HRM en re-integratie? Dan hebben wij goed nieuws! Linne van Straten is weer terug in West-Friesland en staat u vanuit Lynne HRM, Arbo en Re-integratie graag bij! ‘Ik vind het ontzettend leuk dat ik weer aan het ondernemen ben in de regio en kan samenwerken met de West-Friese ondernemers!’, aldus een enthousiaste Linne.

Acht jaar lang had Linne van Straten haar eigen arbodienst in Hoorn. Met dit bedrijf behoorde ze tot topbedrijven in Hoorn. Daarna maakte zij een uitstapje naar een verzekeringsmaatschappij, maar de drang om zelf te ondernemen bleef altijd aanwezig. Na drie jaar is Linne sinds januari 2017 weer terug van weg geweest! ‘Het is fijn weer terug te zijn en mijn eigen bedrijf te runnen! Ik heb al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen dat ik er weer ben.’

Personeel wordt weer leuk!
Met Lynne HRM, Arbo en Re-integratie helpt Linne ondernemers op het gebied van de drie genoemde zaken. ‘Menselijk kapitaal is de basis van elk bedrijf. Als de juiste mensen op de juiste plek zitten, is de productiviteit optimaal en wordt het weer leuk om personeel te hebben! Wij helpen bij het plaatsen van de mensen, voeren functioneringsgesprekken en ondersteunen waar nodig bij alle andere zaken op het gebied van personeelsmanagement’, vertelt Linne.

‘Een ondernemer moet gewoon ondernemen’
Heeft u als werkgever te maken met (langdurige) zieke medewerkers? Dat kan ontzettend vervelend zijn. In geval van verzuim staat Linne paraat om begeleiding te bieden als externe casemanager. ‘We helpen het verzuim terug te dringen en voeren gesprekken met zieke medewerkers. Ook zorgen we dat alles op orde is voor het UWV. Met name bij langdurig zieke medewerkers krijgen ondernemers te maken met talloze wetten, regels en trajecten die goed doorlopen moeten worden. Wordt een stap gemist, gelden er fikse geldboetes! Wij kennen de trajecten en (de mazen in) de wet en laten de wet voor de ondernemer werken. Zo kan de ondernemer zich bezig houden met waar hij goed in is: ondernemen.’

Passie
Het helpen van ondernemers is de passie van Linne. ‘Ondernemers zijn creatief, vindingrijk en gedreven. Ik heb veel respect voor ondernemers en werk graag met hen samen. Ik spreek de taal en snap hoe lastig problemen met personeel kunnen zijn. Vanuit Lynne dragen wij graag ons steentje bij en helpen ondernemers het maximale rendement uit hun menselijk kapitaal te halen. Personeel hebben is noodzakelijk, maar ook ingewikkeld. Als ondernemer kun je dit beter aan ons toevertrouwen.’ Benieuwd waar Lynne HRM, Arbo en Re-integratie u bij kan helpen? Of wilt u lopende verzuim/re-integratiedossiers eens door een ander onder de loep laten nemen? Neem dan vrijblijvend contact op via: 085-0603888.