Ben jij werkzaam in de gastvrijheidssector in Westfriesland en wil je na een uitdagend seizoen weer jouw collega ondernemers ontmoeten? Van elkaar leren en elkaar inspireren? Kom dan op donderdag 25 november naar de Regiosafari in Theaterkerk Hemels in Twisk!

Inspirerende sprekers en NHNEXT livestream

Tijdens het plenaire ochtendprogramma neemt spreker Jan Scheele je mee in de wereld van klantverwachting en Roger Davids vertelt meer over de shift van destinatiemarketing naar destinatiemanagement van Holland boven Amsterdam. Ook wordt er een NHNEXT livestream opgenomen waarbij Monique Ooms in gesprek gaat met wethouder Harry Nederpelt, Inge Kuyt (Lodge 61, Medemblik) en Kees Vriend (Camping boven ’t Maaiveld en Land van Fluwel). Hoe kunnen zij elkaar helpen om de regio beter op de kaart te zetten?

Met de bus op safaritour langs collega-ondernemers

In de middag gaan we met elkaar op echte safaritour door de regio. We stappen samen de bus in en bezoeken vier bijzondere locaties van collega-ondernemers met elk hun eigen verhaal. Zo komen we langs Saalhof, het depot met Zuiderzeemuseum schepen, de Hooghe Heeren, het Rundveemuseum en Lodge 61. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige netwerkborrel, eveneens in Theaterkerk Hemels.

Wil je meer informatie over het programma? Of klinkt het programma je als muziek in de oren en wil je hier graag bij zijn? Meld je dan gratis aan via deze link: https://nhn.nl/events/regiosafari-westfriesland/