Op het Visserseiland in Hoorn vind je The Haai Society. Hier geniet je van een heerlijke lunch, een verrassend diner, een goed kopje koffie en een mooi glas wijn. De unieke locatie met uitzicht op het Markermeer gecombineerd met het trendy interieur, brengt de perfecte balans tussen rust en reuring. De laagdrempelige omgeving biedt tevens de ideale plek voor business events en het vieren van verjaardagen, feesten en partijen.

Ook de warme gastvrijheid is een van de ingrediënten die een bezoek absoluut de moeite waard maakt! Sinds 1 januari runt de achttienjarige Brynn van Straten The Haai Society met een grote dosis enthousiasme. Smaak maken zit haar in het bloed. ‘Binnenkort rond ik aan het Eurocollege de opleiding Evenementen & Hotelmanagement af. Ik werk al van jongs af aan in de horeca en heb altijd de droom gehad om mijn eigen zaak te starten. Afgelopen najaar deed zich per toeval deze mooie kans voor. Met de hulp van mijn moeder Linne die haar roots ook in de horecawereld heeft, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken.’

Eet-lounge-café-brasserie

Eind 2018 opende The Haai Society haar deuren als private beach club voor leden. Sinds de dames Van Straten er de ‘eet-lounge-café-brasserie’ touch leggen, is The Haai toegankelijk voor iedereen die het gezellig vindt om in deze aangename sfeer te vertoeven. Brynn: ‘We hebben ruime openingstijden. Gedurende de periode van oktober tot en met maart, zijn we geopend op woensdag tot en met zondag van 9.00 tot 21.00 uur. In het voorjaar heten we onze gasten zeven dagen per week welkom.’ Op ieder moment van de dag vind je bij The Haai dus een ideale plek voor flexwerken, vergaderen, besprekingen, borrelen en dineren. Ook geniet je er van het all day breakfast. ‘Dit is een van de elementen waarmee we het ultieme huiskamergevoel willen creëren. Daarom kun je zowel ’s morgens als ’s middags onze lekkere én gezonde ontbijtgerechten bestellen. Net zoals alle andere gerechten op onze uitgebreide menukaart, zijn dagverse en pure ingrediënten hiervoor de basis. Om onze kaart verrassend en speciaal te houden, wisselt deze regelmatig en zijn veel gerechten seizoensgebonden.’

Culinaire gimmicks

The Haai Society heeft ook allerlei leuke en lekkere gimmicks op de kaart staan. Variërend van statement buffetten tot winterbarbecues en hot stone cooking. ‘Met deze culinaire trend bereid je op een hete lavasteen je eigen steak, zalm of tonijn on the rock. Dit is zowel privé als zakelijk een ware belevenis. In de lente hebben we ook van alles in petto. Bij de aanlegsteiger parkeren we onze eigen foodtruck waar je onder andere goed gevulde picknickmanden kunt halen.’ Ook staan er bruisende events op de agenda. ‘Iedere eerste vrijdag van de maand organiseren wij een vrijdagmiddagborrel, elke tweede woensdag een kookworkshop en elke vierde zondag een huiskamerconcert. The Haai laat zijn tanden zien, is de ledenbijeenkomst op elke derde donderdag van de maand. Die staat in het teken van wisselende thema’s, inclusief een masterclass en diner. Introducees zijn van harte welkom.’

www.thehaaisociety.nl