BOVENKARSPEL – EP:Beerepoot heeft haar filiaal in Bovenkarspel de afgelopen tijd flink onder handen genomen. De winkel was wat verouderd en aan een opknapbeurt toe. Inmiddels is de grondige verbouwing afgerond en heeft de winkel een frisse uitstraling gekregen.

Al enige tijd stond het filiaal in Bovenkarspel op het verlanglijstje van EP:Beerepoot voor een grootse verbouwing. Er was meer ruimte nodig en de winkel was vrij donker. Door de gevel te verhogen zijn er meer ramen en is de winkel vele malen lichter. Door de nieuwe chateau eiken met hoogglans witte vitrines heeft de winkel een eigentijdse uitstraling en kunnen de producten beter worden gedemonstreerd.

Feest
EP:Beerepoot laat het feit dat de verbouwing afgerond is niet onopgemerkt voorbij gaan en houdt nog tot en met aanstaande zondag vele openingsacties. Zo ontvangen de eerste honderd klanten die €150 besteden een gratis Lampe Berger starterspakket cadeau. Daarnaast zijn er diverse productdemonstraties!

Het openingsfeest vindt plaats op donderdag 25 september van 10.00 tot 22.00 uur, vrijdag 26 september van 9.30 tot 18.00 uur, zaterdag 27 september van 9.30 tot 17.00 uur en zondag 28 september van 12.00 tot 17.00 uur.