Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 10-02-2020 - 14-02-2020
Hele dag

Locatie
Statenlogement

Categorieën


Speciaal voor de Hoornse ondernemers organiseert de gemeente Hoorn tussen 10 en 14 februari gratis workshops om mkb’ers of zzp’ers te helpen met groeien en ontwikkelen. Ondernemers hebben zelf onderwerpen aangedragen tijdens het ondernemersontbijt in november.

Maandag 10 februari

Thema                 Gebruik van Big Data – Weten wat data jou kan opleveren?
Tijd                       15.00-17.30 uur
Gastspreker        BigDataHub

Wat merk je als ondernemer van big data? Is het voor jouw onderneming een ver van je bed show? Of kun je (big) data juist in je voordeel gebruiken? Het is tijd voor een MKB wake-up call. Want de technologische ontwikkelingen gaan hard. De workshop geeft handvaten, inzichten en maakt je bewust van de kansen die big data jouw onderneming kan bieden.

 Dinsdag 11 februari

Thema                 Haal het beste uit social media voor jouw bedrijf
Tijd                       15.00-17.30 uur
Gastspreker        Annemieke Hageman van Hageman Marketing & Communicatie

Het kost tijd, creativiteit en aandacht. Maar door het goed inzetten van sociale media vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf en trek je nieuwe klanten aan. In deze workshops leer je meer over de laatste cijfers en trends, wat je waar plaatst en wanneer, hoe je meer volgers krijgt en wat handige hulpmiddelen zijn. Neem je laptop of tablet mee en doe mee!

Woensdag 12 februari

Thema                 Overtuigend pitchen
Tijd                       15.00-17.30 uur
Gastspreker        Marc Korse van Of Korse

Bij een pitch is een inhoud natuurlijk onmisbaar. Maar zelfs de beste inhoud sneuvelt als de vorm niet goed is. Een goede pitch is boeiend, krachtig en laat een onvergetelijke indruk achter. De overtuiging spat er vanaf! In deze workshop leer je hoe je een goede pitch opbouwt en deze krachtig overbrengt. Uiteraard gaan we oefenen!

Donderdag 13 februari

Thema                 Personeel vinden en binden
Tijd                       15.00-17.30 uur
Gastspreker        PAVO Advice

Medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf. Klanten doen zaken met medewerkers en niet met je merk. Maar hoe vind je de juiste mensen voor je bedrijf en hoe zorg je ervoor dat ze langere tijd met plezier voor je willen werken?  In deze workshop krijg je een aantal tips en handvatten om talent te vinden en binden.

Vrijdag 14 februari

Thema                 De mens is de zwakste schakel in informatiebeveiliging
Tijd                       15.00-17.30 uur
Gastspreker        Beerepoot Automatisering

Als het gaat om informatiebeveiliging is de mens de zwakste schakel. De mens is niet te programmeren zoals een computer. In deze sessie krijg je inzicht in de meest voorkomende gevaren en tips om risico’s te beperken. ICT-beveiliging met een Westfriese nuchtere aanpak.

De workshops vinden plaats in het Statenlogement, Nieuwstraat 23 , Hoorn. Je kunt je aanmelden tot 5 februari via www.hoorn.nl/liefdevoorjevak

Neem voor vragen contact op met Thérèse Klaver, accountmanager bedrijven, via t.klaver@hoorn.nl of 06- 55413338.

 

Er kunnen maximaal 35 mensen deelnemen per workshop, dus wees er snel bij!