Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 29-11-2017
14:00 - 20:00

Locatie
Sport- en wellnesscentrum De Bloesem

Categorieën


Wordt 2018 het jaar dat u aan een gezond en plezierig leven gaat werken? Laat u dan informeren en inspireren tijdens de Gezond- en Plezierig Levenmarkt op woensdag 29 november in Sport- en Wellnesscenter De Bloesem! Tijdens de Gezond- en Plezierig Levenmarkt is er genoeg te doen voor jong en oud.

Berend Botje staat voor u klaar met informatie over kinderopvangmogelijkheden en enthousiaste schminkers. Kinderpraktijk Theone geeft advies hoe u uw kind kunt helpen bij overgevoeligheid. Weten met welke problemen een logopedist allemaal kan helpen? Logopediepraktijk Hoogkarspel-Venhuizen vertelt u er alles over.

Bij de stand van de Westfriese Bibliotheek kunt u meedoen aan een workshop interactief voorlezen en er is een ‘proeverij’ van programmeerbaar speelgoed. Esdégé-Reigersdaal vertelt u welke mogelijkheden er binnen de organisatie zijn op het gebied van ondersteuning voor kind én gezin. Meer informatie over langer thuis blijven wonen vindt u bij M.I.E.P, Omring, Saar aan huis en Univé.

Krijg persoonlijk voedingsadvies en laat een lichaamssamenstellingsmeting doen bij Groot in de Praktijk. Proef lokale groente en fruit bij Proevkantoor of volg een gratis judoles bij Pascal Proper. Kom alles te weten over de laatste wijzigingen in de zorgverzekering. Er worden presentaties gegeven en er zijn Univé-adviseurs aanwezig om u advies te geven.

U hoeft zich niet aan te melden voor de Gezond- en Plezierig Levenmarkt en kunt de markt gratis bezoeken. Het vindt plaats van 14.00 tot 20.00 uur in de Bloesem in Wognum. Aanmelden voor de gratis proefles judo is wel vereist en kan via info@pascalproper.nl.